Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου – Αντέδρασε με την ερώτηση στη Νανά Παλαιτσάκη: “Δεν μου άρεσε καθόλου”

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στους δημοσιογράφους για το δίδυμο Δημήτρη Ουγγαρέζου και Θανάση Πάτρα και τις φήμες περί μετακίνησής τους στον Ant1, ενώ έδειξε τη δυσαρέσκειά της όταν ρωτήθηκε αν έκανε live δοκιμαστικό όταν ήταν καλεσμένη στη «Super Κατερίνα». Από τη μεριά της η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση πως στη δική της εκπομπή δεν γίνονται live δοκιμαστικά.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Με ξαφνιάζετε με αυτό που λέτε γιατί live δοκιμαστικό για εμένα είναι λίγο περίεργο. Με ξέρουν πάρα πολλά χρόνια και ξέρουν την υπογραφή μου και ποια είμαι. Θέλει πολλή φαντασία για να σκεφτώ ότι με τοποθετούν κάπου για να κάνω live δοκιμαστικό.» απάντησε η Νανά Παλαιτσάκη στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Να πω κάτι ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ερώτηση. Δεν ξέρω ποιος συνάδελφος την έκανε κι αρχικά δεν συμφωνώ με αυτά τα live δοκιμαστικά όταν μιλάμε για τέτοια πρόσωπα. Η Νανά Παλαιτσάκη έχει μία τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση, είναι πιο πολλά χρόνια από όλους, έχει πει το πρώτο δελτίο στην ιδιωτική τηλεόραση. Εμείς την έχουμε καλεσμένη στην εκπομπή μας γιατί μας τιμά η παρουσία της. Τι ερώτηση ήταν αυτή; Ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανένας από εμάς να φέρει τη Νανά Παλαιτσάκη για live δοκιμαστικό. Ξέρεις ποια είναι η Νανά. Και πολύ ωραία απάντησε η Νανά. Δεν υπάρχουν live δοκιμαστικά. Δεν μου άρεσε αυτή η ερώτηση.» είπε από τη μεριά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!