Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναγνωστόπουλος σε Σταυροπούλου: “Τόλμησες και ανέβαζες φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη παρόλο που εκκρεμεί μια ιστορία”

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και τη φιλία τους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανοίγοντας το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εναντίον του ρώτησε την ηθοποιό για την υποστηρικτική στάση που έδειξε προς το πρόσωπό του.

«Σε μια εποχή που μετράμε και το “και” σε κάθε κείμενο που θα ανεβάσουμε στα social media, εσύ τολμάς και ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη, παρόλο που ξέρεις ότι εκκρεμεί μια ιστορία που δεν έχει τελεσιδικήσει. Παίρνεις θέση σε αυτό το γεγονός, δεν σε νοιάζει αν λογοκριθείς», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Με την Βίκυ Σταυροπούλου να του απαντά: «Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι. Αν υπερασπίζεσαι κάποιον άνθρωπος και ξαφνικά αποδειχτεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένοχος, τότε λες: ‘Ωχ, τι έπαθα, ξεγελάστηκα”. Αν δεν έχει αποδειχθεί κι εσύ γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο καλά που είσαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι θα κάνω θα του γυρίσω την πλάτη;»

«Τόλμησες και το έκανες σε μια εποχή που ξέρεις ότι μπορεί και να κριθείς από αυτό. Και μόνο μια φωτογραφία να ανεβάσεις, χωρίς να γράψεις τίποτα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!