Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Αυτιάς σε Δημήτρη Πανόπουλο: “Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες” – Χαμός στον αέρα της Σκορδά

Γιώργος Αυτιάς και Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι μία μέρα μετά τις Ευρωεκλογές και πολύ γρήγορα το μεταξύ τους κλίμα δυναμιτίστηκε. Ενώ η Φαίη Σκορδά προσπαθουεσε μάταια να συντονίσει την κουβέντα, οι καλεσμένοι της εκπομπής ξεκίνησαν ένα δυναμικό τετ α τετ αιχμών και αντιπαραθέσεων.

Όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς

«Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε», παρατήρησε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς και στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πανόπουλο:

«Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι… Χαμογέλα εσύ…».

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος παρέμβαινε στα λεγόμενα του Γιώργου Αυτιά σχετικά με το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok, εκείνος του απάντησε: «Η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… Εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε, 300 χιλιάδες κόσμος. Αντί να μου πεις «πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς»…

«Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος μόνο για την προσωπική του επιτυχία», παρατήρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και τότε ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε εκνευρισμένος: «Σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

«Όπα, τι;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η απάντηση ήταν: «Έκανες συνδέσεις, σου δίναμε οδηγίες στον ΣΚΑΪ να τραβήξεις μπροστά στην κοινωνία. Αυτό έκανες. Κακό ήταν αυτό; Το ίδιο κάναμε».

«Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!