Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Φερεντίνος: Ξέχασε πώς έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα του (VIDEO)

Ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλημερούδια» μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά δυσκολεύτηκε κυρίως με τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια. Όχι γιατί, ήταν αδιάκριτες, αλλά γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί με τίποτα.
Στην πρώτη ερώτηση για τη γνωριμία τους το σκέφτηκε ένα δευτερόλεπτο, αλλά η ιστορία ήρθε εύκολα «Την γυναίκα μου την γνώρισα εντελώς τυχαία στον Λυκαβηττό σε μια συναυλία. Βρεθήκαμε τελείως τυχαία να καθόμαστε μαζί περιμένοντας να μπούμε στη συναυλία. Εγώ είχα πάει να κάνω ένα ρεπορτάζ για τον Χέμινγουέι που έχει σχέση με την Κούβα. Την ρώτησα κάτι δήθεν για τον Χέμινγούει και πιάσαμε την κουβέντα και έτσι γνωριστήκαμε, μετά κλείσαμε ραντεβού» είπε ο παρουσιαστής του «Άκου τι είπαν», όμως με την επόμενη ερώτηση τον έλουσε κρύος ιδρώτας.
Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Σοφία Παυλίδου; Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν κατέθεσε τα όπλα, με σύμμαχο τη φαντασία αντί για τη μνήμη ξεκίνησε να φτιάχνει ιστορίες, όταν η Ντορέττα του είπε ότι φαντάζεται πως θα ήταν κάτι πρωτότυπο. Δείτε τι είπε ο παρουσιαστής:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=120&v=6oP0swIKx1U

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!