Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα – Αντωνά: “Θα είχε ενδιαφέρον να τους δούμε μαζί τηλεοπτικά”

Στις τηλεοπτικές προτάσεις που φαίνεται να έχει δεχθεί η Μαρία Αντωνά για την επόμενη σεζόν, αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, η Μαρία Αντωνά έχει δεχθεί πρόταση από το OPEN για να ενταχθεί σε μια ομάδα εκπομπής. Ωστόσο, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι φήμες θέλουν τη Μαρία Αντωνά, που αυτή τη περίοδο φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, να έχει δεχτεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1 για κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας για τη δεύτερη πρόταση, αναρωτήθηκε αν η Μαρία Αντωνά υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα για να αναλάβει το κομμάτι των εμπορικών, που τώρα έχει αναλάβει η Ελένη Βουλγαράκη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής ανέφερε, πως οι δικές του πληροφορίες θέλουν την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα να μένει ίδια και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Όπως όλοι οι σωστοί σύντροφοι, μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει μιλήσει και να ενταχθεί η Μαρία Αντωνά σε κάποιο άλλο πρότζεκτ» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει πως μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν όντως η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής είναι ζευγάρι, αφού κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη.

«Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Από εκεί και πέρα, αν με ρωτάτε, τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον παρότι είναι απέναντί μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πρέπει να δω ποιον θα φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!