Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Χατζίδου για Φαίη Σκορδά – ΣΚΑΪ: “Τελικά με την πρώτη ευκαιρία τους χαιρέτησε, υπάρχουν και όρια”

Για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που θέλει τη Φαίη Σκορδά να επιστρέφει μετά από χρόνια στην πρωινή ζώνη του MEGA συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης (6/6). Αφορμή για να ανοίξει η σχετική συζήτηση στο πάνελ στάθηκε η αναφορά της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ στις φήμες των τελευταίων εβδομάδων μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

«Κάποια στιγμή δεν έπρεπε να τα πει; Εσείς το καταλάβατε ότι αυτό έγινε μάλλον τελευταία στιγμή; Άσε με να έχω εγώ την άνεση να μπορώ να επιλέξω. Μπορεί να το ακούσω και να θέλω να είμαι μαζί σου στη δύσκολη στιγμή αλλά δώσε μου το δικαίωμα της επιλογής», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ τη βλέπω πρώτη φορά να απαντάει και να δείχνει ότι αναγκάστηκε να το κάνει αυτό με την αλλαγή ώρας. Όταν δεν έχεις όντως την πολυτέλεια της επιλογής, αναγκάζεσαι να δεχθείς πράγματα που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην τα δεχόσουν», σχολιάζει από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη, με τη Μαίρη Αργυριάδου να επισημαίνει:

«Εδώ μιλάμε για ένα deal για το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φαινόταν ότι δεν ήταν ικανοποιημένη».

«Εγώ πιστεύω ότι τώρα δεν εννοούσε για την πολυτέλεια των χρημάτων, όσο για το ότι δεν είναι ωραίο να μένεις μία σεζόν εκτός. Δεν της στοίχισε, καταλαβαίνω, ακόμα και η αλλαγή της ώρας, ότι η Φαίη Σκορδά υποβιβάστηκε», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου στο σχόλιό της.

«Είδες όμως; Με την πρώτη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση… χαιρέτησε. Αν είχαν φερθεί διαφορετικά, θα έλεγε: παιδιά, εγώ μαζί σας. Υπάρχουν και όρια. Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, σε υποτιμάει, σε υποβιβάζει, κάποια στιγμή, ακόμα και την οικονομική πολυτέλεια να μην έχεις, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να σε σεβαστεί ο άλλος ως επαγγελματία παρά να συνεχίσεις και να σε τρώει αυτό», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Τέλος, κάνοντας έναν σχετικό παραλληλισμό με τον χώρο του τραγουδιού, η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε: «Ως τραγουδίστρια έχω ζήσει πάρα πολλά. Είχα 100 ευρώ στην άκρη και, επειδή ένιωσα ότι με αδίκησαν και με κορόιδεψαν, προτίμησα να μείνω σπίτι μου και να τα ‘χω καλά με τον εαυτό μου και τη βρήκα την άκρη μου. Όταν ένα μαγαζί πάει καλά, κανένας δεν θα βγει να σου πει: πάρε κάτι παραπάνω. Όταν δεν πάει καλά, κοιτάνε να μειώσουν».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!