Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναγνωστόπουλος – Γκοτσόπουλος: Αμηχανία στον αέρα της ΕΡΤ – “Δεν το ‘χω πει για κανέναν αυτό, δεν ξέρω ξαφνικά πώς μου ‘ρθε”

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (4/6) ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του Σίμου στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία του στο θέατρο αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει μία ασάφεια που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προλόγισε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο σημειώνοντας πως ο γνωστός ηθοποιός θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποια παραγωγή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Είμαστε στον καναπέ με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον οποίο εγώ τον έφερα στην ΕΡΤ έτσι από μόνος μου. Μου λέει στο διάλειμμα: ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τη συνεργάτιδά του να συμπληρώνει: «Ναι, γιατί ο Θανάσης ανακοίνωσε προηγουμένως ότι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος του χρόνου θα είναι στην ΕΡΤ».

«Που δεν το ‘χω πει για κανέναν, δεν ξέρω ξαφνικά πώς μου ήρθε. Κάπου θα το άκουσα», απολογήθηκε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τον ηθοποιό να του επισημαίνει με χιούμορ πως πρόκειται για δική του προσωπική επιθυμία.

«Εννοείται, με χαρά. Μήπως μιλάς και δεν μας το λες;», ρώτησε στο ίδιο ύφος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, «ανακοινώνοντας» πως την επόμενη σεζόν το Στούντιο 4 θα συνεχίσει κανονικά στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!