Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: Με μία ατάκα επιβεβαίωσε on air το τέλος της συνεργασίας της με το Mega

Με αφορμή τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Ντόρτμουντ και την κατάκτηση του Champions League, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία και μια ατάκα επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Mega.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη με τη λήξη του συμβολαίου της θα αποχωρήσει έπειτα από τρία χρόνια από το Mega.

Η ίδια ωστόσο, πιστή στην πολιτική που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αυτή. Όλα αυτά όμως, μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επικαλούμενη το teaser που είχε κάνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον τελικό του Champions League και τη σωστή, για ακόμη μια φορά, πρόβλεψή της ανέφερε: «Δημήτρη, δεν είπες τίποτα. Τρίτη χρονιά στο Mega το καλό, κάναμε trailer πάλι για τον συγκεκριμένο τελικό. Ρε, ποια είμαι! Θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ ότι ξέρω. Εμείς που πάμε και το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό το τρέιλερ, χαζοί είμαστε; Γιατί δεν πάμε να κάνουμε και καμιά δουλειά; Τα λέμε, βγαίνουνε και; Τίποτα…πάμε σαν χαζοί ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί…».

Στη συνέχεια όμως, ήρθε η ατάκα που επιβεβαίωσε το τέλος της από το Mega, αφού η παρουσιάστρια ανέφερε: «Θα αυτοκαλεστώ του χρόνου. Θα πω, “παιδιά, δε ξέρω τι κάνετε εσείς εδώ, αλλά εμένα για ένα teaserακι θα με φέρετε”. Πως θα γίνει;…»




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!