Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Σε ποια φάση βρίσκονται οι συζητήσεις της με το Mega για την πρωινή ζώνη;

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και το κανάλι που θα μετακομίσει μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η Φαίη Σκορδά και το Mega βρίσκονται λίγο πριν το τελικό στάδιο των συζητήσεων, ώστε η παρουσιάστρια να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι και να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού. Οι διαπραγματεύσεις για τους όρους αυτής της συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού, σύμφωνα με το zappIT, προχωρούν πολύ καλά και φαίνεται πως η επίτευξη συμφωνίας -εκτός κάποιας αιφνίδιας ανατροπής, την οποία δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείουμε- θα επέλθει σύντομα.

Τα νέα δεδομένα θέλουν τη Φαίη Σκορδά να επιστρέφει στην παραδοσιακή της ώρα, δηλαδή στις 10 παρά τέταρτο με τρίωρη εκπομπή. Θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά τα σενάρια είναι δύο. Είτε θα προβάλλεται η νέα μεσημεριανή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα ή επανάληψη σειράς μέχρι την έναρξη του Live News.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!