Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θέμα χρόνου η ανανέωση του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1;

Ακόμα μία εκκρεμούσα υπόθεση του ΑΝΤ1 κλείνει με θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Λιάγκας, ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά πρόσωπα του σταθμού τα τελευταία χρόνια, ανανεώνει τη συνεργασία του με το κανάλι.

Το ρεπορτάζ 

Οι πληροφορίες μας λένε πως η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού είναι θέμα ημερών, μπορεί και ωρών. Σε αυτή θα αναφέρεται η συνέχιση της επιτυχημένης παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 από τον δημοσιογράφο και μόνο αυτό. Στο ενδεχόμενο που ο Γιώργος Λιάγκας καταλήξει στις συζητήσεις που κάνει με τον σταθμό και για βραδινό πρότζεκτ, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναμένουμε αργότερα, τουλάχιστον επίσημα.

Να σημειώσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις του καναλιού με τον παρουσιαστή έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο χειμώνα και αφορούσαν σε κάποιες λεπτομέρειες και προϋποθέσεις που είχε ζητήσει ο Γιώργος Λιάγκας για την εκπομπή του. Αν και ο σταθμός δεν ανακοινώνει πλέον τον αριθμό των ετών συνεργασίας που υπογράφονται στα συμβόλαια, οι πληροφορίες μας λένε πως ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!