Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η on air διαφωνία και η παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη – “Το ζούμε αυτό στην εκπομπή”

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην “Ελένη” σχολίασαν την συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση και δημιουργήθηκε μια διαφωνία υψηλών τόνων στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Αφορμή στάθηκε το εάν είναι επικοινωνιακά θετικό το να τον ακολουθεί στις δημόσιες εμφανίσεις ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ.

“Δεν ήμασταν και μπανανία πριν εμφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Εμένα μου άρεσε που συστήθηκε έτσι, όταν πρωτοεμφανίστηκε. Από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι το έχει παρακάνει. Δεν τη νοιάζει τη χώρα εάν ο Τάιλερ έχει καρδιά διαμάντι. Ποια χώρα ασχολήθηκε με αυτό;” ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Η κριτική που έχει δεχθεί δεν είναι για αυτό το πράγμα αλλά για το ότι ήταν παντού μαζί του ο σύντροφός του. Σεξιστικά δεν μίλησε ποτέ κανένας παρά μόνο συγκεκριμένοι που περιμέναμε να το κάνουν” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

 

“Εσύ ξεκόλλα, που νομίζεις ότι έχω πρόβλημα εγώ”

“Του έλεγαν προεκλογικά να μην είναι παντού. Το αν αυτό του έχει βγει σε κακό, θα φανεί στο χειροκρότημα” παρατήρησε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη.

“Αυτό το «ξεκολλάτε» είναι αφοπλιστικό και νομίζω ότι είναι και η μόνη απάντηση. Έχουν πει σε κάποιο ετεροφυλόφιλο πολιτικό ζευγάρι να μην κυκλοφορούν δημόσια μαζί; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δεν υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που το πιστεύουν αυτό” σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση του συνεργάτη της.

“Το «ξεκόλλα» είναι προσβλητικό για όσους δεν είναι κολλημένοι. Εσύ ξεκόλλα, που νομίζεις ότι έχω πρόβλημα εγώ. Επιμένεις να το επαναλαμβάνεις. Αν μου το πεις πέντε φορές, θα σου πω ότι έχεις δίκιο; Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο σκοταδιστής αλλά η υγιής κριτική. Ξεκίνησε ως επικοινωνιακό παιχνίδι και μετά δεν έκατσε να το «ζυγίσει». Το καλοβλέπει και το χρησιμοποιεί μια χαρά” επισήμανε αμέσως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Μιλάμε για το πόσο βγαίνει μπροστά για να υποστηρίζει τη σχέση του, η οποία είναι ομοφυλοφιλική και στην Ελλάδα δεν είναι αποδεκτή. Όλοι κρύβονται πίσω από ένα «αλλά», όλοι στέκονται στο ναι μεν αλλά” παρενέβη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε υψηλούς τόνους, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να την παροτρύνει να μη μένει σε σκοταδιστικές αντιλήψεις, που θεωρούν τον εαυτό τους πλειοψηφία.

Και επειδή η διαφωνία τους συνεχίστηκε για ώρα στον αέρα της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη είπε:

“Τρία χρόνια εδώ και τέτοιο φούντωμα…. πρώτη φορά τέτοια πάθη”.

“Το πιστεύετε ότι το ζούμε αυτό στην εκπομπή, μα τι συμβαίνει; Δεν το ήξερα να βγάζω τέτοια θέματα, απίστευτο τι γίνεται…” είπε η παρουσιάστρια.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!