Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βάσω Γουλιελμάκη: “Στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα θα κάνω κάτι από τον Σασμό”

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο που θα κάνει στη νέα κωμική σειρά του Alpha.

Το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου θα φέρουν στην μικρή οθόνη την Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα με μια πληθώρα ηθοποιών και θα χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός θα αναφερθούν σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές με έξτρα δόση χιούμορ, με την ίδια να «αναλαμβάνει» τον Σασμό!

«Θα είμαι στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα. Είμαι πολύ ευλογημένη! Καταρχήν, τα παιδιά κάνουν μια παρωδία όλων των σήριαλ που υπάρχουν στην τηλεόραση. Εγώ κάνω κάτι από τον Σασμό. Κάνω την Γίτσα που είναι χήρα αλλά μόνο χήρα δεν είναι. Είναι χαρούμενη, είναι και Βροντάκη και Φουρτουνάκη. Μιλάω Κρητικά βέβαια. Τα έχει με τον Μανωλιό και με τον Μιχαλιό. Είμαστε άλλα 45 άτομα! Είναι πολύ ωραία ιδέα, αστεία. Την επόμενη φορά που θα με φωνάξουν, θα βάλω όρο πως αν δεν γελάσουμε πολύ… Πάμε εκεί για να περνάμε καλά! Τελειώνουν τον Ιούνιο τα γυρίσματα. Έχουν μπει στους τσιγγάνους και δεν είμαι εγώ σε αυτό».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!