Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Λίτσα Πατέρα πέταξε… το “καρφί” της για το Πρωινό: “Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή”

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος, Ηλίας Σκουλάς.  

Η γνωστή αστρολόγος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για όσα γράφονται για τη Φαίη Σκορδά και τη Μπέττυ Μαγγίρα για την επόμενη σεζόν. 

Όσα είπε η Λίτσα Πατέρα

«Ακόμη δεν έχει καθοριστεί τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, είμαστε καλά. Εγώ πάντα…ΑΝΤ1», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

Και συνέχισε: «Αυτό τον καιρό γίνονται ακόμα συζητήσεις και με βάση αυτές τις συζητήσεις θα ξέρουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για υπογραφές». 

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο η Μπέττυ Μαγγίρα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν. Η Μπέττυ είναι άλλο πράγμα και ο Γιώργος άλλο πράγμα. Δεν νομίζω ότι θα τους δούμε μαζί». 

Τέλος, η Λίτσα Πατέρα εξέφρασε το παράπονό της για την εκπομπή «Πρωινό» λέγοντας: «Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή. Ο καθένας ξέρει τι θα κάνει στην εκπομπή του, εγώ ξέρω τι θα έπρεπε να πω. Επειδή λοιπόν, απευθύνομαι στον κόσμο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω, η ώρα δεν μου φτάνει, αλλά δεν πειράζει γιατί έχω και το περιοδικό και διαβάζουν και από εκεί».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!