Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Ετεοκλής Παύλου για τον Φώτη Σεργουλόπουλο: “Κάτι έχει πάθει τελευταία, τον είδαμε να επαναφέρει κάτι χωρίς λόγο”

Το καυστικό σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον χώρο της τηλεόρασης θέλησε να σχολιάσει ο Ετεοκλής Παύλου.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» ανέφερε πως: «Η τηλεόραση είναι θεραπευτική για όσους φωνάζουν… όχι για όσους βλέπουν».

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου

Αφού προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα με τη συζήτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Τζένη Μελιτά στο «Breakfast@Star», ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και είπε: «Ένιωσα μια έκπληξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τηλεόραση για πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ήρεμος στα όσα είπε, έριξε τα καρφιά του προς πάρα πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης. Εγώ θέλω να του πω ότι οι μεγαλύτερες χοντράδες έχουν ακουστεί με απόλυτη ηρεμία και χωρίς καθόλου φωνές». 

«Και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος κάτι έχει πάθει τελευταία, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Βλέπουμε το ένα καρφί να διαδέχεται το άλλο καρφί. Πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε να επαναφέρει κάτι χωρίς λόγο, κάτι για την Μαρία Μπακοδήμου και την Eurovision, κάτι που είχε γίνει στο μακρινό παρελθόν και δεν υπήρχε λόγος να το επαναφέρει και τώρα ακούμε κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι ήταν πράγματα που κουβαλούσε και ήθελε να τα πει και τα έβγαλε μέσα από την εκπομπή. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!