Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Διέκοψε τον Κεφαλογιάννη με τον Αναγνωστόπουλο – “Αυτό είναι παράνομο που το λέμε τώρα στην τηλεόραση”

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, μιλώντας για την εκπομπή του στο Mega με θέματα υγείας, αλλά και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

«Ξεκίνησα στη δημοσιογραφία νυχτερινός στη “Μεσημβρινή”. Είναι το πιο άγριο ρεπορτάζ που μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος στο ξεκίνημά του Άκουγα το σκάνερ της Αστυνομίας, Ε9 και ακόμα θυμάμαι τους αριθμούς», είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Το Ε9 είναι η φωτιά, όλα αυτά είναι κωδικοποιημένα. Δεν λένε οι αστυνομικοί μεταξύ τους: Έχουμε ένοπλη ληστεία», πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δείχνοντας να γνωρίζει πώς λειτουργούσαν τότε οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου διέκοψε τους δύο άνδρες για όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα για τους κώδικες της Αστυνομίας: «Να σημειωθεί ότι είναι παράνομο αυτό που λέμε αυτή τη στιγμή».

«Ήμασταν 3-4 άνθρωποι στις εφημερίδες, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και το ίντερνετ», αιτιολόγησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Ναι βρε παιδιά, αλλά είναι παράνομο, δεν κάνει να το λέμε στην τηλεόραση», πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!