Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η ατάκα της Ναταλίας Γερμανου, που «πάγωσε» τον Πάνο Καλλίδη (VIDEO)

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα, για το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ενώ όταν τον ρώτησε για την συμπεριφορά του στην πίστα είπε πως όταν είναι στεναχωρημένος τραγουδάει μπαλάντες, ενώ όταν είναι χαρούμενος λέει κεφάτα τραγούδια. Σε αυτό πάτησε η παρουσιάστρια και τον ρώτησε ευθέως εάν ποτέ τον έχει στεναχωρήσει.

Ο Πάνος Καλλίδης «πάγωσε» στο άκουσμα της συγκεκριμένης ατάκας αλλά απάντησε πως δεν τον είχε στεναχωρήσει και ότι τον είχανε πειράξει κάποια σχόλια που είχε κάνει η Ναταλία στο παρελθόν για εκείνον.

 

«Είχα ενοχληθεί με κάποια σχόλια που έκανες τότε στο ραδιόφωνο για το θέμα μαρκίζας, αλλά δικαιολογημένα είσαι φίλη με τον Δάντη. Είχατε κάνει το κομμάτι της Eurovision τότε θυμάμαι. Ήταν τότε που βγάλατε με τον Δάντη το κομμάτι για τη Eurovision και έτυχε εγώ και δούλευα με την γυναίκα του Δάντη, την Φλώρα. Ε, δεν με ήξερες εμένα, ήξερες την γυναίκα του Δάντη. Είναι προ δεκαετίας» εξήγησε ο τραγουδιστής, ενώ η οικοδέσποινα του «NaMaSte» αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε κάνει το 2013 ο τραγουδιστής στο «Μες στην καλή χαρά» όταν παρουσιάστριες ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου αρχικά αναζήτησε την Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια σχολίασε «Ήρθα φέτος που η εκπομπή έγινε πιο νεανική».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!