Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Γιώργος Λιάγκα για την ακύρωση Μικρούτσικου: “Δεν θα τον ρωτούσα για την κα Καινούργιου”

Απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας για το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε στο Πρωινό, όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου. Όπως είπε, ο ίδιος γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά δεν μπορεί να το πει δημόσια.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή, είχαμε συνεννοηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Λέω χθες ανεβάστε ένα άρθρο ότι έρχεται ο Μικρούτσικος, το γράφω κι εγώ στα social ότι τον περιμένω με χαρά και προφανώς μαθεύτηκε αυτό το πράγμα. Και με παίρνει ο Αντρέας τηλέφωνο και μου λέει: «Γιώργο τώρα που μαθεύτηκε δεν μπορώ να έρθω». Μου είπε και άλλα, δεν μπορώ να τα πω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Δεν είχε πάρει άδεια. Κάποιοι παρουσιαστές δεν χρειάζεται να πάρουν καμία άδεια. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ άδεια για να μιλήσω οπουδήποτε».

«Εγώ δεν θα τον ρωτούσα ποια είναι η γνώμη σου για την κυρία Καινούργιου. Τώρα, αν ο άνθρωπος πει κάτι, εγώ δεν λογοκρίνω», διευκρίνισε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Εγώ γνωρίζω τι έχει γίνει, αλλά δεν μπορώ να το πω. Όλη αυτή η απαγόρευση που γίνεται από σταθμούς, είναι ηλίθια κατ’ εμέ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!