Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Τσαγκρινού: Άναυδη με το σχόλιο on air – “Το τραγούδι της στη Eurovision ήταν μέτριο”

Την Έλενα Τσαγκρινού φιλοξένησε η Ελένη Τσολάκη το πρωινό της Τρίτης (7/5) στον αέρα του ΟΡΕΝ, με αφορμή τον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται η Κύπρος. Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο στον διαγωνισμό του 2021, καταλαμβάνοντας τη 16η θέση, αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη λαμπερή διοργάνωση στο Ρότερνταμ.

Η ατάκα που πάγωσε την Έλενα Τσαγκρινού

«Ισχύουν πολλά από αυτά που λέγονται για τη Eurovision, εγώ το έχω ζήσει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσες πρόβες κάναμε τότε ακόμα και για το ρούχο για να βγει αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει την απόλυτη στήριξή μας. Εμένα ίσως να μην είναι τόσο του γούστου μου το ρούχο της, ίσως ήθελα κάτι πιο επίσημο αλλά κατανοώ και σέβομαι την προσωπικότητα του κάθε καλλιτέχνη», σχολιάζει στη συνέχεια η τραγουδίστρια για την Ελληνίδα εκπρόσωπο.

«Είχαμε κι εμείς τότε τα ίδια πλάνα με την steady cam με τη Μαρίνα Σάττι και είναι όντως δύσκολο. Μου αρέσει και η Silia με την Κύπρο και εύχομαι να τα πάει εξαιρετικά», τόνισε η Έλενα Τσαγκρινού για τις δύο τραγουδίστριες.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2021 πιάστηκε εξαπίνης, όταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το «El Diablo», χαρακτηρίζοντας «μέτριο» το τραγούδι της, που κατετάγη 16ο στη Eurovision του Ρότερνταμ.

«Ο λόγος που η Έλενα δεν τα πήγε όπως της άξιζε, επειδή η ίδια ήταν εξαιρετική, είναι διότι το τραγούδι της ήταν μέτριο. 16η δεν βγαίνεις όταν είσαι εξαιρετική», επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την Έλενα Τσαγκρινού να απαντά:

«Είχα πολύ υψηλές προσδοκίες εκείνη τη βραδιά. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε και στην τριάδα, ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι σαν ομάδα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!