Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: “Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου”

Για τελευταία ημέρα αυτή την εβδομάδα, το πρωινό της Μεγάλης Παρασκευής, η Χριστίνα Βίδου ήρθε με τις «Συνδέσεις» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπή, στο πλατό βρέθηκε καλεσμένη η κα. Κατερίνα Τζιάλλα για να μιλήσει για τον αδικοχαμένο της γιο, Αδαμάντιο Μαντή.

Η συγκίνηση της Χριστίνας Βίδου

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη τόσο την οικοδέσποινα όσο και τους τηλεθεατές της ενημερωτικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. Γι’ αυτό και ολοκληρώνοντας την συζήτηση τους, όντας και η ίδια μητέρα μιας κορούλας, η Χριστίνα Βίδου σηκώθηκε όρθια για να σταθεί απέναντι από την κα. Τζιάλλα και να εκφράσει την συμπαράσταση της με μια πολύ τρυφερή αγκαλιά.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει γιατί ήταν πολύ σημαντικό να φανεί αυτός ο αγώνας μου. Όχι για να κερδίσω κάτι εγώ, γιατί εγώ δεν έχω κερδίσει κάτι, αλλά για να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση τη δική μου. Καμία άλλη» υπογράμμισε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε στην άσφαλτο την ζωή του. Τότε ήταν που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έσπευσε να αγκαλιάσει, για δεύτερη φορά, την καλεσμένη της.

«Σε λίγα λεπτά» σημείωσε χαρακτηριστικά, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Χριστίνα Βίδου για να ακολουθήσει διαφημιστικό διάλειμμα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!