Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης για το μικρό πλατό του Tv Queen;

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα ήρθε το Tv Queen με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου και βεβαίως τα σχόλια ήταν πολλά. Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει μια τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, την Μ. Δευτέρα, προκειμένου να απαντήσει τόσο στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του όσο και στους περισσότερους χρήστες των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχε λάθη. Θέλω να λέω αλήθειες, έγινε μια προσπάθεια μέσα σε 20 μέρες να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης τόσο γρήγορα ένα ριάλιτι εγκλεισμού. Αν δεν ήταν η BarkingWell, καμία εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να βγάλει ριάλιτι με εγκλεισμό τόσο γρήγορα».

Τι απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης;

«Ευτυχώς που υπήρχε το κάστινγκ από τα χιλιάδες βιογραφικά που έρχονται στην εταιρεία για να γίνουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες, αλλιώς δεν θα είχαμε τη βάση δεδομένων. Δεν είναι το κανονικό μας πλατό αυτό που είδατε. Είναι το πλατό που έχουμε για τα auditions. Να σας θυμίσω πως το «Tv Παρουσιάστε» δεν είχε καν πλατό, είχε ένα τραπέζι και ένα μπάνερ».

«Ο Κοκλώνης δεν κάνει τσουρούτικες παραγωγές, αυτή τη στιγμή όμως μιλάμε για την επόμενη παρουσιάστρια. Το αν είναι ικανή ή όχι, θα το δείξει στα επόμενα επεισόδια. Δεν πρέπει όμως ο παρουσιαστής να έχει μεγάλο πλατό και λαμπερό. Πρέπει να έχei άλλα εφόδια. Όλοι μας όταν ξεκινήσαμε, εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από μένα που είμαι μόνο 8 χρόνια στην τηλεόραση, που ήταν μικρότερες από ένα τραπέζι και τα έχετε καταφέρει μια χαρά. Άρα αυτές οι κοπέλες πρέπει να δοκιμαστούν, όχι στο λαμπερό led και αυτά που έχει ένα λαμπερό σόου σαν το J2US ή το Fame Story, αλλά στο challenge » συμπλήρωσε, επίσης, ο  Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!