Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κόντρα Καινούργιου – Λιάγκα: Απάντησε και η παρουσιάστρια on air στον παρουσιαστή – “Να κάνω μερικά screenshot”

Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα για τα μηνύματα που η ίδια είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι αντάλλαξαν, έδωσε σήμερα 29/4 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για αυτή την τοποθέτηση της παρουσιάστριας στάθηκαν όσα λίγο νωρίτερα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη δική του εκπομπή. 

Η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα

«Εγώ δε θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε κι έδωσε κάποια μηνύματα, εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε (η Κατερίνα Καινούργιου) μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει κι εσύ στα νεανικά νούμερα που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ πουθενά σε κανέναν.  Όταν μου στέλνουν, απαντάω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να στηρίξει τον εαυτό της, είπε, «Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα. Υπάρχουν ντοκουμέντα για όλα. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω ένα reaction πρώτη, αλλά υπάρχει και μια διάδραση, για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό λέω. Τα έκανα screenshot, τέλεια».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!