Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Χατζίδου: Εκτός Breakfast@Star – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου;

Μοναχική έναρξη στο Breakfast@Star ήρθε να κάνει ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωινό της Μ. Δευτέρας, καθώς απουσίαζε η αγαπημένη του σύζυγος, Ελένη Χατζίδου από το πλευρό του. Γι’ αυτό και με το… καλημέρα προς το τηλεοπτικό κοινό, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του STAR θέλησε να εξηγήσει αυτή την απουσία.

Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής στην έναρξη του νέου Breakfast@Star όπου και ηχούσε η επιτυχία «Φτάνει που ξέρω πως υπάρχεις» του Αντώνη Ρέμου. «Φτάνει που ξέρω πως υπάρχει κι ας μην είναι εδώ! Καλημέρα σε όλους, καλή εβδομάδα! Δεν είναι εδώ το κοριτσάκι μου, η Ελένη μου, η παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής. Ξέρω όμως ότι υπάρχει, ξέρω ότι είναι καλά».

«Δυστυχώς είναι ξανά αυτό που την ταλαιπωρεί, αυτό με τον αυχένα της, από το χτύπημα που είχαμε πριν από αρκετό καιρό. Την ταλαιπωρεί όμως κατά καιρούς και υπάρχουν μέρες που είναι πάρα πολύ δύσκολες, όπως και η σημερινή. Γι’ αυτό και δεν θα είναι στον αέρα της εκπομπής».

«Θα αναρρώσει στο σπίτι, θα μας απολαύσει από εκεί και εύχομαι ώρα με την ώρα να είναι καλύτερα και αύριο να είναι εδώ μαζί μας» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου ώστε να συνεχίσει την γνώριμη ροή για το καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!