Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε ζωντανά στο Πρωινό – “Με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει έζησε”

Ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος, μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του που νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο. Απαρηγόρητος αλλά συνάμα και πολύ εκνευρισμένος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος ξέσπασε για την τραγική κατάληξη του πολυαγαπημένου του προσώπου.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

«Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία. Και όχι ξαπλωμένος σε ένα χειρουργείο, σε παγωμένο περιβάλλον και με όλα αποστειρωμένα. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε».

Επίσης, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε: «Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν. Η αλήθεια είναι με το μέρος μου, θα τα δούμε όλα στη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται κι επειδή πέθανε ένας άνθρωπος άδικα που θα μπορούσε να ζήσει ακόμα μερικές ημέρες, δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος! Πολλοί άνθρωποι που έχουν πονέσει όσο εγώ, να μην ξαναπονέσουν».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!