Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κυριάκο Βελλόπουλο: “Δε μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα 2 παιδιών “Αλίκη στο ναυτικό””

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου στο ραδιόφωνο Focus, ο οποίος άνοιξε γι’ ακόμα μία φορά πυρ εναντίον του, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής είπε ότι οι αναφορές περί Αλίκης στο ναυτικό και κολονοσκόπησης είναι χυδαίες.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένα άτυπο ping pong χωρίς την θέλησή μου. Τη μία ημέρα παίζουμε στο ραδιόφωνο και την άλλη μέρα, σχολιάζουμε αυτά που είπε για εμάς ο κ. Βελόπουλος. Μετά λέει στη Βουλή κάτι, το σχολιάζουμε μετά εμείς. Εγώ δέχομαι την κριτική και είμαι από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί κριτική και εν πολλοίς άδικη κριτική. Χθες, Κυριάκο ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χαρακτηρίζω όμως χυδαιότητα και χυδαίες τις χθεσινές σου αναφορές.

Δε μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο, πατέρα 2 παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο ναυτικό επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα που είναι κάτι που φορούν πάρα πολλοί. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι όπως θες να με δεις, τουλάχιστον μην το λες δημόσια γιατί είναι υποτιμητικό και χυδαίο. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θα σου πω ότι δεν τους μετράω. Έχουμε όμως και είναι κάποιοι που μου το λένε. Από την άλλη, θέλω να σου πω ότι δεν προσλαμβάνω αλλά συναινώ προφανώς. Αλλά για εμένα δεν είναι κριτήριο το αν κάποιος είναι ομοφύλοφιλος».

«Θεωρώ χυδαία την αναφορά στην Αλίκη αλλά θεωρώ πιο χυδαία την αναφορά στο να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά, δεν πάει μπροστά ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια όλων των ακροδεξιών σε αυτές τις εκλογές» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!