Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λιάγκας κατά Μάνεση για την τηλεθέαση: “Το έχει κάνει 2-3 φορές και είναι τεράστιο λάθος, να σεβόμαστε όλοι τις μετρήσεις”

Με αφορμή όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, το πρωί της Δευτέρας.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε. Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των νεανικών κοινών που συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δείγμα, να μην είναι σωστό. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό και φέτος, που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο».

«Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!