Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Γερμανού: Η επική της ατάκα για τις φήμες ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί διεκδικεί την Ελένη Μενεγάκη

Άφθονο μελάνι ξεκίνησε να χύνεται αμέσως μόλις έσκασε η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν συνεχίζει την πορεία της στο Μεγάλο Κανάλι.

Τα ρεπορτάζ πήραν φωτιά και οι πληροφορίες όλων συνηγορούν στο ότι οι διαπραγματεύσεις δεν τελεσφόρησαν για δύο καίριους λόγους.

Αφενός η διοίκηση ζήτησε μεγάλη μείωση στην αμοιβή της παρουσιάστριας αφ΄ετέρου η Ελένη Μενεγάκηα αρνήθηκε να ικανοποιήσει ορισμένα αιτήματα που αφορούσαν τη θεματολογία της εκπομπής.

Τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά και ήδη φαίνεται πως ξεμυτίζουν οι πρώτοι «μνηστήρες» που θα διεκδικήσουν σθεναρά την παρουσιάστρια.

Ήδη από νωρίς το πρωί στην εκπομπή Επί τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη μάθαμε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έπεσε στο τραπέζι του ΣΚΑΪ από πλάγια οδό και συγκεκριμένα μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το ρεπορτάζ που παρουσίασε και το Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού να δίνει επική ατάκα σχετικά με το πόσο βαθιά έχει την άνεση να χώσει το χέρι στην τσέπη ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου να κλείσει το deal με την Ελένη Μενεγάκη.

«Ο Ατζούν μπορεί να της κάνει δώρο και ένα τμήμα του Δομίνικου. Δηλαδή “τόσα και ένα μικρό νησί να κάνεις τα μπάνια σου καλή μου”. Βέβαια, δεν το χρειάζεται γιατί έχει τα Άχλα» είπε με χιούμορ στον αέρα του Alpha.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!