Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη: “Δεν ξέρεις ο άλλος τι έχει περάσει – Είναι ένα βελούδινο διαζύγιο”

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Mega με την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε η Φαίη Σκορδά και η παρέα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Mega, έκανε λόγο για «βελούδινο διαζύγιο».

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Όπως έλεγα και για τον Ανδρέα (Μικρούτσικο) , δεν ξέρεις ο άλλος τι έχεις περάσει, εδώ δείχνει όμως ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και με αυτόν τον τρόπο χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες της μιλώντας με καλά λόγια για το Mega. Έτσι κλείνει ένας κύκλος», είπε η Φαίη Σκορδά.

Και η Μαρία Φραγκάκη πρόσθεσε: «Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βασανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη για να πάρει αυτή την απόφαση. Τότε που έλεγε για τον ύπνο της, ότι “έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι μου και ηρέμισα” Υπήρχαν οι σκέψεις. Δεν την πήρε ελαφρά την καρδία αυτή την απόφαση»

«Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα νομίζω. Αν ήθελε θα είχε κάνει πολλές αλλαγές, θα είχε αλλάξει και το περιεχόμενο της εκπομπής, θα είχε κάνει πράγματα που σίγουρα θα τα πουλούσε, αλλά δεν τα έκανε. Καλή της επιτυχία και ό,τι αποφασίσει», κατέληξε η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!