Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός της στήλης του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Δημήτρης Παπανώτας δε θα συμμετέχει στη στήλη του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day, λόγω της υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Ο γνωστός δημοσιογράφος ως την Τρίτη 23 Απριλίου, που ξεκινάει επίσημα η προεκλογική περίοδος, δε θα εμφανίζεται τα συγκεκριμένα λεπτά, όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απευθυνόμενη στον Δημήτρη Παπανώτα είπε: «Δημητράκη μου μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινάει η προεκλογική περίοδος είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής».

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε από τη στήλη, με τον Δήμο Βερύκιο να ξεκινά με τα θέματά του…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!