Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Οργισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την καθυστέρηση της Casablanca – “Όποια ξαναργήσει θα έχει πέναλτι”

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», κατά τη διάρκεια της κριτικής των κοριτσιών στην Casablanca η Σιμόν την κατηγόρησε ότι καθυστέρησε να έρθει στο γύρισμα.

«Αυτό που έκανες εσύ τώρα που έδωσες έναν άνθρωπο on air είναι πολύ άσχημο», σημείωσε η Μπι σε ένα σημείο.

«Αγάπη μου, παίζουμε ένα παιχνίδι, εδώ υπάρχουν κανόνες», απάντησε η Σιμόν.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης επενέβη λέγοντας πως όποια κοπέλα αργεί θα έχει μείον στη βαθμολογία.



«Άργησες να έρθεις; Πόση ώρα άργησες;» ρώτησε ο κριτής, στο οποίο απάντησε η Casablanca: «Ναι, γιατί πήγα να πάρω το κόσμημα. Ήμουν εδώ 12:30, 1 παρά είκοσι».

Και συνεχίζοντας είπε εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Ενώ, έπρεπε να ήσουν εδώ στις 11. Ήρθες σχεδόν 2 ώρες μετά, που δεν είναι η πρώτη φορά. Θα μπορούσες να είχες κάνει και 8 look στο ίδιο διάστημα, θα μπορούσες να είχες κοιμηθεί και 1,5 ώρα παραπάνω γιατί ήσουν κουρασμένη. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζεις δίκαια. Σε έναν διαγωνισμό όλοι πρέπει να διαγωνίζονται με ίδιους όρους, με ίδιο χρόνο, με ίδιες υποχρεώσεις, με ίδια δικαιώματα, όλα ίδια. Άρα είναι άδικο αυτό. Δεν μπορείς να το κάνεις επανειλημμένως και γι’ αυτό από σήμερα όποια ξαναργήσει χωρίς σοβαρό λόγο θα έχει πέναλτι όσους βαθμούς αποφασίσουμε εμείς και σας το λέω ότι το κάνουμε και τελειώνει αυτό το θέμα. Αυτό είναι ενάντια στους κανόνες».

«Σκέφτομαι να σταματήσω, έχει φτάσει πια σε σημείο που δεν περνάω καλά», σχολίασε στο τέλος η Casablanca.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!