Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Κουτσαφτίκη: Επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την «Μουρμούρα» – Αυτός είναι ο λόγος

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, στον 12ο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» στον Alpha θα υπάρξει μια αποχώρηση – βόμβα. Η ηθοποιός Άννα Κουτσαφτίκη σε συνεννόηση με την παραγωγή, αποφάσισε να αποχωρήσει και να αφήσει τον ρόλο της Ξένιας μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Η Άννα Κουτσαφτίκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη δημοφιλή σειρά, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Όσα είπε η Άννα Κουτσαφτίκη

«Θα αποχωρήσω από τη “Μουρμούρα” μετά από 7 χρόνια. Είναι αλήθεια. Έκλεισα έναν 7ετή κύκλο. Οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι οικογενειακοί πλέον, έχουμε περάσει τα πάντα, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές. Είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν μου είναι εύκολο. Ο «Μπάμπης» θα συνεχίσει τη ζωή του, δεν θα βρεθεί αντικαταστάτρια για τον ρόλο μου. Δεν ξέρω το φινάλε του ρόλου μου αλλά θα υπάρξει κάποιος χωρισμός. Ο Σπύρος Τσεκούρας θα συνεχίσει στη σειρά και καλά θα κάνει.

Αγαπώ πολύ τη σειρά και θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω. Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος. Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους. Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή. Κάτι συζητάω για τηλεοπτικό…» αποκάλυψε η Άννα Κουτσαφτίκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!