Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άφωνη η Μενεγάκη! Η ατάκα του Ουγγαρέζου για την “κουφή Εβδομάδα” και η μούντζα του Παπακώστα!

Στην εκπομπή, Ελένη ο Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε σφακιανές μαραθόπιτες με τη βοήθεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη με τον διάλογό τους.

Ο σεφ αποκάλυψε στον Δημήτρη και την Ελένη ότι «χθες είχα στο μυαλό μου ότι θα φτιάξω σφακιανόπιτα έχοντας στο μυαλό μου μαραθόπιτα… και πάω στο γραφείο για να στείλω τη συνταγή και σκέφτομαι ότι η σφακιανόπιτα έχει τυρί… και λέω «εγώ είπα ότι είναι νηστίσιμη» να Γιώργο» και η παρουσιάστρια τα έχασε!

Η Ελένη τότε είπε: «Άχου και αυτό τηλεοπτικό… η αλήθεια είναι ότι παίζει ( η μούντζα) πολύ στη χώρα μας όταν έχουμε νεύρα»!

Στη συνέχεια οι δύο άντρες, Παπακώστας και Ουγγαρέζος έμειναν μόνοι τους στην κουζίνα και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο!

Ο Δημήτρης είπε: « Είναι ότι πρέπει, νηστίσιμο, γιατί σήμερα είναι και οι τέταρτοι χαιρετισμοί… Και αυτοί που δεν νήστευαν, τώρα ξεκινάμε σιγά σιγά…»

Με τον Γιώργο να λέει: « Τι παιδί για σπίτι είσαι εσύ;».

Ο Δημήτρης ανέφερε: « Έχουμε άλλη μία, τους πέμπτους χαιρετισμούς, η κουφή εβδομάδα και η Μεγάλη Εβδομάδα, τελειώσαμε!»

Με τον Γιώργο να τον ρωτά: «Η κουφή εβδομάδα;»

Και ο Δημήτρης του εξήγησε: « Ναι, είναι η εβδομάδα που δεν έχει τίποτα, ούτε γιορτές, για να ετοιμαστούν τα νοικοκυριά για τη Μεγάλη Εβδομάδα.»

Ο Γιώργος φαίνεται ότι δεν είχε ακούσει τη λέξη “κουφή” αφού οι περισσότεροι τη λένε “βουβή”.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!