Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Συντετριμμένη η γιαγιά της 28χρονης – “Εύχομαι να τον πιάσουν οι κατάρες που έχω πει”

Αυτή την ώρα η κηδεία της 28χρονης που έπεσε νεκρή μετά από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Όσα είπε η γιαγιά της 28χρονης

Λίγες ώρες νωρίτερα, η γιαγιά της 28χρονης Κυριακής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και συντετριμμένη είπε: «Ότι και να σας πω, δεν γυρίζει πάλι το κορίτσι. Μόνο ένα πράγμα αν μπορέσετε να κάνετε, να μην ξανασυμβεί. Δεν ξέρω τι ας σκεφτούν οι μεγάλοι μια λύση γιατί είναι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο». 

«Είχε γίνει βρεφονηπιαγωγός, αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Την μεγαλώσαμε όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας μίλαγε, να μας πει το τι συνέβαινε. Δεν γυρνάει, το κακό να μην ξαναγίνει. Ποινή του θανάτου, αφού έκανε και αυτό, πρέπει και αυτός να πάθει το ίδιο», συμπλήρωσε η γιαγιά της 28χρονης. 

Για την γνωριμία της με τον δολοφόνο της εγγονής της, η ίδια ανέφερε: «Τον είχα γνωρίσει, τον τάισα κιόλας. Του έχω πει κατάρες, να τον πιάσουν εύχομαι. Ό,τι έφαγε, να του γίνει πόνος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, όπως μας πόνεσε, να πονέσει. Νομίζω ότι ο λόγος που δεν μίλαγε ήταν γιατί φοβόταν μην κάνει τίποτα ο πατέρας της. Φοβόταν το παιδί και το είδαν εκεί πέρα και δεν έκαναν τίποτα. Τι αστυνομία έχουμε; Τι είναι αυτά τα πράγματα;».

«Το ταξίδι της να είναι καλό…καλό παράδεισο. Μπορεί να μην πάω στην κηδεία της, γιατί δεν μπορώ να την δω σε αυτό το κουβούκλιο που θα μπει. Τα νιάτα της, τη ζωή της, την ομορφιά της. Ας ερχόταν εδώ σε εμένα μαζί με το άλλο παιδί, θα γλύτωνε. Καταρρακωθήκαμε όλοι, αυτό είναι μεγάλο κακό που έγινε», κατέληξε η γιαγιά της άτυχης Κυριακής. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!