Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Γουλιελμίνο για το Τι ψυχή: ”Κόπηκε” γιατί και στις καλύτερες οικογένειες κάτι γίνεται πάντα

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή ως ταινία και τους λόγους που διεκόπη η σειρά την εποχή που παιζόταν παρά την υψηλή τηλεθέαση.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Αλέξανδρο Ρήγα για το σενάριο αλλά είμαι θετική, θα μου άρεσε πολύ, θα δούμε. Όπως ξέρουμε, λένε ένα σωρό πράγματα, η επιβεβαίωση θα υπάρξει όταν θα πας στο σινεμά για να το δεις.

Ήταν μια ωραία σειρά, εγώ διασκέδασα παρά πολύ. “Κόπηκε” γιατί όπως και στις καλύτερες οικογένειες κάτι γίνεται πάντα. Σε οποιαδήποτε δουλειά δεν υπάρχει τέλεια ατμόσφαιρα είναι πολύ σπάνια. Εσύ μπορεί να μου λες κάτι και εάν εγώ σου λέω, ”όχι θα γίνει αυτό που λέω εγώ”, γίνεται ήδη τσακωμός.

Είναι επιλογή του καθενός να μην συμμετάσχει στην ταινία. Εγώ από όλες τις κοπέλες που συμμετείχαν πήρα το καλύτερο κομμάτι από την καθεμία.

Θυμάμαι με την Ελένη Ράντου ότι είχαμε μια σκηνή που τσακωνόμασταν και έπρεπε να μου ρίξει ένα ποτήρι νερό, το θυμάμαι με πολύ αγάπη, ήταν γεμάτη και η Ελένη την άδειασε και άφησε λίγες σταγόνες. Είχα πολύ καλή συνεργασία με όλες τις πρωταγωνίστριες. Η Χρύσα Ρώπα στα γυρίσματα της σειράς με ρωτούσε γιατί δεν μιλάω έτσι, νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!