Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικός Λάκης Γαβαλάς για το τραγούδι της Σάττι: Εγώ το ”τα τα τα” θα το χορέψω, θα το κάνω remix με το άλλο ”τα τα τα” και θα ”τατατέψουμε”

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην καμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για το My Style Rocks, τη Μαρίνα Σάττι, το «Zari» της Eurovision αλλά και για τη Μαρίνα Πατούλη.

Αναφερόμενος στο My Style Rocks και τη Μαρίνα Σάττι, ειπε:

«Έχουμε παρά πολύ πλάκα στα γυρίσματα, περνάμε πολύ ωραία. Ο Κουδουνάρης τα ένα που βάζει είναι για εμένα, οτι είμαι το ”number one” αλλά τον γυρίζει μετά τον πίνακα και όποιον πάρει σβάρνα. Το συμβόλαιο νομίζω ήταν για δύο κύκλους αλλά ξέρετε είναι όλα ρευστά στην τηλεόραση».

«Αυτές τις μέρες έχουμε Μαρίνα Σάττι και Μαρίνα Πατούλη δεν ξέρω ποια Μαρίνα να κριτικάρω. Προτιμώ να μην κριτικάρω καμία. Εγώ το ”τα τα τα” θα το χορέψω, θα το κάνω remix με το άλλο ”τα τα τα” και θα ”τατατέψουμε”».

Για την Μαρίνα Πατούλη και τα σχόλια γύρω από τα φίλτρα στη φωτογραφία που δημοσίευσε, είπε:

«Δεν είναι η μόνη που βάζει φίλτρα, αν βάζει. Μπορεί και να μην είναι η ίδια δεν ξέρω. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, ας το διασκεδάζει αλλά όταν φτάνουμε σε ένα σημείο δεν μπορούμε να αισθανόμαστε δημοσίως μικρά παιδιά».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!