Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βαγγέλης Περρής “κόλαφος” on air για Σπυροπούλου – Μαλέσκου

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής και το αν πρόκειται να είναι η ίδια ή η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή που θα παρουσιάσει το show που βασίζεται στο TV Stars Παρουσιάστε, ο Βαγγέλης Περρής «έσφαξε με το βαμβάκι» τις δύο γυναίκες παρουσιάστριες.

Όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της».

«Η συγκεκριμένη εκπομπή βαδίζει στα χνάρια μιας εκπομπής που είχε αποτύχει, το TV Stars Παρουσιάστε», ανέφερε στη συνέχεια.

«Στην κα Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή. Θα πάει σε κάτι μικρό για να μάθει και τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο. Όταν λέμε τη δουλειά του πεζοδρομίου, εννοούμε να τρέχεις και να μαζεύεις ειδήσεις», είπε ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!