Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Mega Καλημέρα: Ένταση μεταξύ Στέφανου Κωνσταντινίδη και Νανάς Παλαιτσάκη – “Κάνεις κωλοτούμπα, είναι ο ορισμός του ρατσισμού”

Χαμός επικράτησε σήμερα στον αέρα του “Mega Καλημέρα”, καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με όλα όσα άκουγε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Η ένταση στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Σε όλα τα πάνελ έχει άντρες που θέλουν να κάνουν εκπομπές», ήταν η ατάκα που είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη κι έκανε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αντιδράσει.

«Είναι λάθος η τοποθέτησή σου! Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι αυτές, οι περισσότερες, αφού θες να πάμε εκεί την κουβέντα, που θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες στη θέση της παρουσιάστριας, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Πολύ λιγότεροι είναι οι άντρες, αλλά το θέμα δεν είναι φυλετικό», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε στη συνέχεια πως μια γυναίκα είναι πολύ πιο ωραία εικόνα στα περιοδικά και την τηλεόραση, από έναν άντρα. Κάτι που έκανε ξανά τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αντιδράσει: «Να φύγουμε τότε εγώ και ο Θανάσης».

«Τι είμαστε εμείς; Αγάλματα; Να μιλήσουμε κιόλας, δεν είμαστε φωτογραφία! Στην τηλεόραση ο λόγος έχει σημασία. Εγώ, που το κοντινό μου σε σχέση με τις δύο κυρίες είναι ένα τίποτα, σημαίνει ότι οι δύο κυρίες είναι πιο σημαντικές ως προσωπικότητες από τον κάθε Κωνσταντινίδη που δεν έχει ωραίο κοντινό; Άρα, εγώ και ο Πάτρας να σηκωθούμε να φύγουμε από την τηλεόραση».

Ν.Π.: Έχεις μια επιθετικότητα που δεν χρειάζεται, Στέφανε.

ΣΤ.Κ.: Μου λες ότι έχουν ενδιαφέρον. Και φοβάσαι να πεις ότι έχουν ενδιαφέρον επειδή θα μαλλιοτραβηχτούν και μου κάνεις τώρα κωλοτούμπα στον αέρα ότι έχουν ενδιαφέρουν επειδή είναι πιο θελκτικές εμφανισιακά. Είναι ο ορισμός του ρατσισμού αυτός.

Ε.Μ.: Η Νανά δεν το είπε αυτό, έκανες μια προσωπική εικασία..

ΣΤ.Κ.: Δεν έκανα εικασία προσωπική, μια χαρά καταλαβαίνω.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!