Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τηλεθέαση: Ισχυρή πρωτιά για την ενημέρωση του Mega και τον Μάρτιο

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του Mega, που διαρκώς εξελίσσεται, πρωτοπορεί, επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά και υπευθυνότητα, ανανέωσε για ακόμα ένα μήνα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους τηλεθεατές.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και οι εκπομπές «Live News», «Κοινωνία Ώρα MEGA» και «MEGA Σαββατοκύριακο» διατήρησαν με άνεση τις κορυφαίες θέσεις που ήδη κατέχουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Αμετακίνητο από την κορυφή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Η πρωτοκαθεδρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» συνεχίστηκε για έκτο μήνα στη σειρά. Οι ειδήσεις του MEGA με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη εξασφάλισαν την πρωτιά συγκεντρώνοντας 552.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν: STAR 433.000, ALPHA 393.000, ΣΚΑΪ 369.000, ANT1 318.000, OPEN 208.000, ΕΡΤ1 171.000.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» κέρδισε κατά κράτος τον ανταγωνισμό και σε μερίδιο τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο 14,8% στο σύνολο του κοινού και 14,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στην πρώτη θέση το «Live News»

Η εκπομπή που επιλέγουν κάθε απόγευμα οι τηλεθεατές για ολοκληρωμένη ενημέρωση κατέκτησε την κορυφή και τον Μάρτιο. Το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρέμεινε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 18,4% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να αγγίζει τους 1.450.000 τηλεθεατές. Σε επιμέρους ανδρικό κοινό, μάλιστα, ο μέσος όρος του μήνα έφτασε στο 26,3%.

Απόλυτη κυριαρχία για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Τη δυναμική της έδειξε για μία ακόμη φορά η «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη επικράτησε στην τηλεθέαση καταγράφοντας υψηλές αποδόσεις. Στο σύνολο του κοινού η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 19,9%. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ανέβηκε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 18,9% και τη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στη ζώνη μετάδοσής της, να ξεπερνά τις 8 μονάδες. Σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες η εκπομπή ξεπέρασε το 22%, φτάνοντας σε γυναικείο κοινό το 26,6%.

Ρεκόρ επιδόσεων για το «MEGA Σαββατοκύριακο»

Με την υψηλότερη επίδοση της σεζόν έκλεισε ο Μάρτιος για το «MEGA Σαββατοκύριακο». Το πρωινό ενημερωτικό magazino του Σαββατοκύριακου με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κατέγραψε το υψηλότερό του μερίδιο στο δυναμικό κοινό 18-54, 21,4%, το Σάββατο 30 Μαρτίου – double score συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Στον μέσο όρο του μήνα, το «MEGA Σαββατοκύριακο» διατήρησε τη θέση του στην κορυφή με ποσοστό 13,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η εκπομπή εξακολουθεί να είναι το μόνο ενημερωτικό πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του που σημειώνει διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Αναλυτικά οι επιδόσεις του ανταγωνισμού: ANT1 9,4%, ΣΚΑΪ 8,1%, STAR 7,8%, ALPHA 7,4%, ΕΡΤ1 6,8%, OPEN 5,6%.

Σε επιμέρους κοινά το «MEGA Σαββατοκύριακο» έφτασε στο 22,3%.

«Φως στο Τούνελ» σταθερά πρώτο και τον Μάρτιο

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη παραμένει ο απόλυτος νικητής τα βράδια της Παρασκευής.

Η εκπομπή έρευνας του MEGA διατήρησε και τον Μάρτιο την πρωτιά της σημειώνοντας ποσοστό 19,5% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό
18-54.

Με έντονο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθει τα στοιχεία που φέρνει στο φως η βραβευμένη δημοσιογράφος για τις σκοτεινές υποθέσεις που ερευνά, ανεβάζοντας την κάλυψη στους 1.189.000 τηλεθεατές.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε μέσο όρο 26,2%.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!