Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωταπριλιάτικη φάρσα έστησαν ο Πολυδερόπουλος και η Γερονικολού στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» – Έξαλλος ο Μηλιόγλου

Πρωταπριλιάτικη φάρσα έστησαν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Βέβαια, εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ήταν και η Ελένη Τσολάκη στο κόλπο. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, από την άλλη, ήταν έτοιμος να εκραγεί από τα νεύρα του.

Όλα ξεκίνησαν με τη ζωντανή σύνδεση που έγινε με τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open «Σαν ψέμα». Στην έναρξη, ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραπονέθηκε σε έντονο ύφος πως περίμεναν 45 λεπτά για να βγουν στον αέρα.

«Συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε. Έχουμε γύρισμα, περιμένουμε 45 λεπτά και ανά πέντε λεπτά μάς λένε “βγαίνετε” κλπ και δεν βγαίνουμε ποτέ. Δεν ξέρω ποιος είναι στο κοντρόλ, αλλά αυτό που περνάμε σήμερα…», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Η Ελένη Τσολάκη, από την πλευρά της, ζήτησε συγγνώμη από τους δύο ηθοποιούς και προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

«45 λεπτά αναμονή; Εγώ τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για τη σειρά, έχω νεύρα. Τι να πούμε;», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος.

Ε.ΤΣ.: Τώρα εκνευριστήκατε, πώς θα μιλήσουμε τώρα έτσι; Με τόση χαρά σας καλωσορίσαμε…

Ν.Π.: Τι χαμόγελο; 45 λεπτά αναμονή; Έχουμε ένα παιδάκι και κάνουμε γυρίσματα πίσω, δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα… Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό.

Εκείνη τη στιγμή έπεσε το Skype, με την Ελένη Τσολάκη να λέει: «Το ρίξανε επίτηδες; Όντως; Δεν θέλουν να βγουν καθόλου;».

Όταν επανήλθε η εικόνα, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε: «Δεν θέλετε να συνεχίσουμε, Νίκο; Δεν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό».

Στο φινάλε ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα, κάτι που το ήξερε και η Ελένη Τσολάκη και η φάρσα έγινε για την τηλεοπτική της παρέα στο πάνελ.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, μάλιστα, είχε αρχίσει να “φορτώνει” και ήταν έτοιμος να κάνει μπαμ!

«Ρε Πολυδερόπουλε, μα την Παναγία… Ήμουν έτοιμος, φίλε! Ψάρωσα πάρα πολύ άσχημα. Δεν καταλαβαίνεις, σκεφτόμουν… τι λέει τώρα; Γιατί με φορτώνει; Αλήθεια, ήμουν έτοιμος να αρχίσω… Νικόλα, είσαι πολύ καλός ηθοποιός, ρε φίλε!», είπε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!