Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Λιάγκας: “Να σταματήσει αυτή η πιπίλα. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα”

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 29/3, μετά την προβολή των δηλώσεων που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο παρουσιαστής θέλησε να τονίσει ότι η τηλεόραση δεν βγάζει αποφάσεις για τις δικαστικές αποφάσεις και ήταν καταπέλτης στις δηλώσεις του.

«Καλώς ή κακώς όλοι βρίζουν τον Κούγια, και όλοι στον Κούγια πάνε στις δύσκολες υποθέσεις… Είναι κορυφαίος ποινικολόγος. Δεν σκότωσε ο Κούγιας κανέναν, η Πισπιρίγκου αποφάσισε το δικαστήριο ότι σκότωσε τα παιδιά της…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Είναι χυδαίο και άνανδρο να στέλνουν στον Αλεξάνδρου τις συνευρέσεις της Τούνη»

«Τέλος, και δεν το λέω για τον Κούγια, να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η τηλεόραση. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Αποφάσεις βγάζει η ελληνική δικαιοσύνη. Και εδώ μιλάμε για μια ομόφωνη απόφαση. Δηλαδή, οι τρεις δικαστές με νομική επάρκεια και οι τρεις λαϊκοί που έχουν το συναισθηματικό κομμάτι, ομόφωνα αποφάσισαν ότι με ερωτικά κίνητρα, σκότωσε το παιδί της και 10 μήνες νωρίτερα είχε προσπαθήσει να το δολοφονήσει, αφήνοντάς το τετραπληγικό…».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!