Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποιο είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;

Η ξαφνική μείωση των εμφανίσεων του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και ακόμα περισσότερα σενάρια για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ήταν απόφαση της Κατερίνας ή μήπως πρόκειται για συμφωνία του Ανδρέα με την Barking Well;

Ποιο είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;

Στην αρχική συμφωνία που είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την εταιρεία παραγωγής, συμπεριλαμβανόταν η συμμετοχή του σε βραδινό show. Όταν επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο το Fame Story, ο παρουσιαστής θεωρούσε δεδομένη την συμμετοχή του σε αυτό. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς οι υπεύθυνοι του Star δεν ήθελαν καμία σύνδεση με τους παλαιότερους κύκλους του talent show. Φαίνεται ότι από αυτή τη στιγμή και μετά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα, μέχρι που βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή.

Με το ξεκίνημα της προετοιμασία του Tv Stars Παρουσιάστε που θα δούμε στο OPEN, κατά πάσα πιθανότητα στην τρέχουσα σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μείωσε τις εμφανίσεις του στην Super Κατερίνα, καθώς αναμένεται να έχει διευρυμένο ρόλο στο νέο reality show, για το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα ο νέος τίτλος. Βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τη φθορά των σχέσεων του παρουσιαστή με τους υπόλοιπους συντελεστές της καθημερινής πρωινής εκπομπής και πολλές άβολες στιγμές που καταγράφηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως μαθαίνουμε, αν όλα εξελιχθούν ομαλά στο OPEN μετά το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να αναλάβει και την παρουσίαση ενός talk show στο κανάλι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!