Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε Μαρία Καβογιάννη: “Σε αφήνω, γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο”

Μια ιδιαίτερη υπενθύμισε, μέσω διαδικτύου, θέλησε να κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αγαπημένη του φίλη και συνοδοιπόρο στο Maestrο, Μαρία Καβογιάννη. Αφορμή βεβαίως στάθηκε η επίσημη ανακοίνωση για την επιτυχημένη σειρά, η οποία και θα επανέλθει με τον δεύτερο της κύκλο τόσο στο MEGA όσο και στο Netflix.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με την γνωστή ηθοποιός τα οποία και συνόδευσε με ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από τα γυρίσματα του Maestro. «Υπενθύμιση στη Μαρία. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου. Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια».

«Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώσ’ του κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα) Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα. Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα».

Σε αυτή τη δημοσίευση, δε, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε να απαντήσει με χιούμορ η Μαρία Καβογιάννη σχολιάζοντας όσα της απηύθυνε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Χριστοφοράκο μου, δε ξέρω αν στο είπα, αλλά στις 16 Μαΐου έχω κλείσει να πάω ένα ταξίδι στο πιο όμορφο μέρος της γης, με τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω συναντήσει και που δε θέλω να τελειώσει ποτέ… Ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι αυτό το όνειρο που μοιράζεσαι μαζί μας τόσο απλόχερα…. Σ’ αγαπώ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!