Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Γιώργο Λιάγκα: “Νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό” – Ένταση στο Πρωινό

«Άναψαν» τα αίματα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φωτεινή Πετρογιάννη, το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου. Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο και ο πρόλογος που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όταν ο Σεφερλής είδε το Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό», εννοώντας πως ένα συγκεκριμένο σκετς του ηθοποιού ενόχλησε τον τραγουδιστή.

Τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη σημείωσε: «Όταν ο Τριαντάφυλλος είδε τον Σεφερλή…», με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά έντονα και να επαναλαμβάνει την εισαγωγή του στο θέμα. «Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή», απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο παρουσιαστής συνέχισε σε έντονη ύφος, λέγοντας γι’ ακόμα μία φορά την εισαγωγή στο θέμα. «Εντάξει Γιώργο μου πώς κάνεις έτσι, σιγά πια το πράγμα, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις. Εγώ όμως νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει» αποκρίθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!