Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας – “Είναι χυδαίο, είναι άνανδρο”

Με αφορμή την υπόθεση με την Ιωάννα Τούνη και το revenge porn βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει το θέμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Το φοβερό είναι αυτό που κάνουν στον Αλεξάνδρου. Διότι κάθε άνδρας είναι και οφείλει να είναι υπερήφανος για τη γυναίκα του άσχετα με το παρελθόν της. Και στο παρελθόν ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Και δεν έκανε κάτι μεμπτό η γυναίκα, έκανε σεξ. Προφανώς ο κος Αλεξάνδρου δεν ήταν ο πρώτος άνδρας που πήγε η κυρία Τούνη.

Από εκεί και πέρα όμως είναι χυδαίο κάποιοι άνδρες να στέλνουν σε έναν άλλο άνδρα σεξουαλικές συνευρέσεις της γυναίκας του με κάποιους άλλους άνδρες, άσχετα αν είναι προϊόν υποκλοπής ή είναι κανονικές σεξουαλικές συνευρέσεις και να του λένε: κοίτα η γυναίκα σου τι έκανε πριν από σένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι χυδαίο, είναι άνανδρο και για εμένα, αυτές είναι οι γυναικούλες που κάποιοι λένε. Αυτοί είναι οι άνανδροι. Δεν είναι άνανδρο να είσαι ομοφυλόφιλος και να παρελαύνεις στην παρέλαση. Κρατάει καλή στάση», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!