Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Παναγιώτης Μπουρδούμης δίνει Spoiler για το “Ναυάγιο”: “Η ζωή του Παύλου θα μπει σε κίνδυνο”

Ο Παναγιώτης Μπουρδούμης μέσω συνέντευξης του θέλησε να δώσει ένα spoiler για την σειρά του Mega, “Ναυάγιο”. 

Τι θα δούμε στο Ναυάγιο;

Η δίκη για το ναυάγιο του «Φοίνιξ» ξεκινά και οι δύο πλευρές θα τα παίξουν όλα για όλα. Ο Παύλος Ξενάτος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την πλευρά των θυμάτων.

Ο Παντελίδης θα βάλει στόχο του να τον διαλύσει και να κερδίσει τη δίκη. Θα παίξει όμως και ο Ξενάτος το δικό του βρόμικο παιχνίδι και δεν θα διστάσει να συγκρουστεί ακόμα και με τους δικούς του πελάτες…

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που υποδύεται τον δικηγόρο, αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο».

Θα καταφέρει να ενώσει τα θύματα ή και αυτός θα βρεθεί μπλεγμένος;

«Προσπαθεί να τους συσπειρώσει, αλλά δημιουργούνται θέματα. Όταν η άλλη πλευρά αρχίσει να αποδομεί τα θύματα, θα βρεθεί και ο ίδιος προ εκπλήξεων. Άνθρωποι στις καταθέσεις των οποίων στηρίζεται πολύ θα βρεθούν να εμπλέκονται στο ναυάγιο! Όταν είσαι θύμα και κατά κάποιον τρόπο σε παρουσιάζουν ως θύτη, μετά δεν ξέρεις αν αυτή η κατάθεση είναι εκμεταλλεύσιμη. Ο Ξενάτος όμως είναι επαγγελματίας και δεν εμπλέκεται συναισθηματικά με την υπόθεση. Ποτέ δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον σε τέτοιους χαρακτήρες. Το θέμα είναι τι κρύβεις όταν παίζεις, όχι τι δείχνεις».

Ο Παντελίδης τον περιμένει στη γωνία…

«Σκαλίζει στην άλλη πλευρά και δεν στέκεται μόνο στις καταθέσεις των μαρτύρων.,. Οπότε σίγουρα θα φέρει τον Ξενάτο σε πολύ δύσκολη θέση».

Μπορεί η ζωή του Παύλου να μπει σε κίνδυνο;

«Εννοείται! Μιλάμε για ένα καθεστώς, όχι για μια κανονικότητα. Και το καθεστώς δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι η υπόθεση διαδραματίζεται στη χούντα, έχει να κάνει με το κράτος. Εσύ πας να το ταρακουνήσεις και έρχεσαι αντιμέτωπος με το κράτος, που είναι ένα παράλυτο πράγμα, το οποίο λειτουργεί όπως είπε και ο μηχανοδηγός του τρένου στα Τέμπη: “πάμε και όπου βγει”. Το κράτος είναι συνδεδεμένο και ιστορικά με το δυστύχημα στη Φαλκονέρα. Δεν επρόκειτο για πράγματα που δεν γνώριζαν. Απλώς οι καπετάνιοι και οι οδηγοί είναι οι εύκολες λύσεις για να τους αποδοθούν οι ευθύνες».

 

Πηγή Τηλέραμα

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!