Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το “καρφί” της Δανάης Μπάρκα στην Ευγενία Μανωλίδου: “Δεν ήξερε τι αντίκτυπο θα έχει όταν ρωτούσε αν βλέπεις ερωτικά τον πατέρα σου;”

Τη συνέντευξη που έδωσαν από κοινού ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στο «Ενώπιος Ενωπίω» σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν ήταν και το reality τηλεπαιχνίδι «Η Στιγμή της Αλήθειας», το οποίο παρουσίασε η σύζυγος του υπουργού τη σεζόν 2008-09 στον ΑΝΤ1.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Η Ευγενία Μανωλίδου δεν είναι μία γυναίκα που δεν την ξέρουμε. Είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, την έχουμε δει και απολαύσει στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με τον Άρη Καβατζίκη να σχολιάζει: «Εγώ θεωρώ ότι τραυματίστηκε τηλεοπτικά στη «Στιγμή της Αλήθειας» και με όλο αυτό που έγινε εκ των υστέρων».

«Ήξερε από πριν τι θα πάει να παρουσιάσει, δεν της είπε κανείς ότι θα πάει να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων. Δεν ήξερε τον αντίκτυπο ενός παιχνιδιού, όταν ρωτάς τον παίκτη αν βλέπεις ερωτικά τον πατέρα σου; Θεωρώ ότι το ήξερε αλλά ίσως είχε άγνοια κινδύνου», επισήμανε η παρουσιάστρια του MEGA στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Φυσικά και το έκανε αξιοπρεπώς και τελικά να της βγήκε σε πολύ καλό, γιατί είδε ενδεχομένως τι δεν της αρέσει και επέλεξε να ζήσει από εκείνη τη στιγμή και μετά όπως της αρέσει, κάνοντας αυτά που ονειρευόταν. Ας μείνουμε στο ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι», τόνισε αμέσως μετά η Δανάη Μπάρκα για την Ευγενία Μανωλίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!