Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Λιάγκα: “Έχει κριθεί διαχρονικά αρνητικά…”

Στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα της εκπομπής του για την Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωινό της Παρασκευής (22/3). Η παρουσιάστρια του MEGA εξέφρασε την αντίθεσή της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν κάποιοι τη συνάδελφό της, όταν εκείνη πήρε μεταγραφή από το ΚρήτηTV στον ΣΚΑΪ.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Θεωρώ ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε με την Ιωάννα, ειδικά στο κομμάτι της γλώσσας και της χρήσης της. Στην τηλεόραση βασιλεύει η αμορφωσιά, είναι σαν να σου ζητάνε στο βιογραφικό να είσαι αμόρφωτος και το να καταδικάζουμε και να σχολιάζουμε μία γυναίκα που αν μη τι άλλο μιλάει καλά ελληνικά, εγώ το θεωρώ άδικο», παρατήρησε η Ελεονώρα Μελέτη, ανοίγοντας τη σχετική συζήτηση στο πάνελ.

«Καθένας έχει τον τρόπο που μιλάει. Όταν διαβάζεις, για παράδειγμα, έναν λογοτέχνη δεν έχει μία ταυτότητα στον τρόπο γραφής; Έτσι λοιπόν και η Ιωάννα έχει ένα προσωπικό ύφος. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αλλά στην αρχή, αν θυμάμαι καλά ήταν και ο Βαγγέλης Περρής μέσα σε αυτούς, την είχαν επαινέσει για τα καλά ελληνικά που μιλάει», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στο σχόλιό της.

«Το να λέει ο Γιώργος Λιάγκας για την Ιωάννα ότι «τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς» θεωρώ ότι είναι βαθιά υποτιμητικό να το λες για έναν άνθρωπο, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα», υπογράμμισε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Όσον αφορά τις προσδοκίες που είπε ο Γιώργος (Λιάγκας), θέλω να πω ότι οι προσδοκίες ήταν αλλωνών. Η Ιωάννα δεν εμφανίστηκε με το γεια σας ότι «ήρθα για να σας αποδείξω τι θα πει να είσαι παρουσιάστρια». Οι προσδοκίες ήταν αλλωνών και εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εμάς», ανέφερε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το να έχεις μία φιλοδοξία μέσα σου και να λες ότι «εγώ πηγαίνω να κυνηγήσω το όνειρό μου» έχει μεγάλη διαφορά. Οι προσδοκίες δημιουργήθηκαν από το κανάλι, από την αναμονή και τις κινήσεις που έκανε το κανάλι και δεν είναι δίκαιο να τις χρεώνουμε στην Ιωάννα.

Η αρνητική κριτική που λέει ο Γιώργος ότι δεν πειράζει, ενώ ο ίδιος έχει κριθεί διαχρονικά αρνητικά, θα έπρεπε να ξέρει ότι πειράζει η αρνητική κριτική, πληγώνει», επισήμανε η Ελεονώρα Μελέτη αμέσως μετά.

«Εγώ το εξέλαβα εντελώς διαφορετικά, ότι χάνεσαι στην ομορφιά της και δεν παρακολουθείς τον λόγο της. Δεν το πήρα αρνητικά», τόνισε παίρνοντας τον λόγο ο Θανάσης Πάτρας, με τη συζήτηση να κλείνει εκεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!