Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Fay’s Time: Η ατάκα όλο νόημα on air της Φαίης Σκορδά για το παρασκήνιο – “Εγώ μια μέρα θα γράψω ένα βιβλίο”

Τα δικά τους σχόλια για τις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη έκαναν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3). Η συζήτηση στράφηκε κυρίως στην περίοδο του «Όμορφου Κόσμου Το Πρωί» και των πέντε παρουσιαστών που τον είχαν αναλάβει τη σεζόν 2009-10.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Αγγελική μου, εσύ δεν ήσουν αρχισυντάκτρια στον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί»; Οι Πεντάμορφοι έβγαλαν κανονικά τη σεζόν και μετά από Σεπτέμβρη πήγαμε εμείς (με τον Γιώργο Λιάγκα)», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Εγώ μια μέρα θα γράψω ένα βιβλίο», τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Τα περισσότερα πρόσωπα τότε, ο Πέτρος Μπούτος, ο Μιχάλης Σούπος και η Έλενα Κατραβά δεν ήταν τυχαία. Ο Δημήτρης (Ουγγαρέζος) δεν προχώρησε, η Δούκισσα (Νομικού) δεν είναι ένα λαμπρό αστέρι; Η Κατερίνα Καινούργιου δεν προχώρησε; Η Αραμπατζή δεν πήγε στο κομμάτι της ενημέρωσης; Ο Νίκος (Παπαδάκης) μόνο αποτραβήχτηκε από προσωπικές του επιλογές», σχολίασε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Μόνο ο Δημήτρης και η Κατερίνα ξεχώρισαν», παρατήρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την οικοδέσποινα του Fay’s Time να διαφωνεί.

«Θυμάμαι ιστορίες από την Κατραβά τι μας έλεγε… πολλές ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά που λέει η Βίκυ (Παγιατάκη). Την ξέρω πριν πάει στο MEGA αλλά θα πω ότι η Βίκυ Παγιατάκη ως άνθρωπος είναι κυρία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο», κατέληξε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!