Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου σε Παλαιοχριστινό: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις αφήσει το παιδί στην τύχη του Θεού”

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αυτοαποκαλούμενος Παλαιοχριστιανός βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για την εξαφάνιση του γιου του αλλά και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την οικογένειά του και τις συνθήκες διαβίωσης στο λαγούμι της Κορινθίας. 

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις αφήσει το παιδί στην τύχη του Θεού”

«Οφείλω να σε ρωτήσω αν είναι καλά το παιδί σου. Μιλάμε για τον γιο του ο οποίος υποτίθεται αγνοείται. Επειδή ευφυής είμαι εγώ, ευφυής είναι και οι τηλεθεατές, φαίνεσαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις αφήσει το παιδί στην τύχη του Θεού και δεν ξέρεις που είναι. Καταλαβαίνεις πώς το λέω…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή της κουβέντας τους. 

«Όταν έγινε όλη αυτή η διαδικασία η νομική με τα κανάλια. αρκετός κόσμος με πήρε τηλέφωνο που ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Απλοί άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν και πρόσφερε ο καθένας, άλλος το σπίτι του, άλλος δουλειά και άλλος χρήματα και κατάλυμα για τη μάνα. Ας το πούμε ότι το έχει αναλάβει ο λαός όλο το θέμα», σχολίασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο «Παλαιοχριστινός» από την Κορινθία.

Βρείτε μας στα social media

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!