Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Ακριβό” το video clip του “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι – Πόσο κόστισαν τα ρούχα;

Ρεπορτάζ από το Open αποκαλύπτει ότι μόνο τα τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι στο videoclip αγγίζουν συνολικά τα 12.300 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, το φόρεμα με τα κρόσσια, δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου, κοστίζει 4.000 ευρώ, το κορμάκι Balmain 800 ευρώ, η βελούδινη φόρμα Celia Kritharioti 2.500 ευρώ και τα κοσμήματα Swarovski 5.000 ευρώ.

Αντιδράσεις για το κόστος

Αυτές οι τιμές έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις, με κάποιους να θεωρούν ότι η υψηλή δαπάνη δεν είναι δικαιολογημένη, ειδικά σε μια εποχή οικονομικής κρίσης. Άλλοι, όμως, υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση της Σάττι συμβάλλει στην προώθηση του τραγουδιού και της Ελλάδας στην Eurovision.

Πολλοί, τέλος, εστιάζουν στην καλλιτεχνική αξία του videoclip και στο μήνυμα που θέλει να περάσει, ανεξάρτητα από το κόστος των ρούχων.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως τις περισσότερες φορές τα ρούχα δεν αγοράζονται, αλλά νοικιάζονται για τις ανάγκες των γυρισμάτων και έπειτα επιστρέφονται. Ενώ, συχνά παραχωρούνται για διαφημιστικούς λόγους, ως χορηγία. Συνεπώς, τα ποσά που αναφέρονται ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βρείτε μας στα social media

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!