Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Deal: Τέλος Μάρτη η απόφαση αν θα επιστρέψει το παιχνίδι

Η επιστροφή του Deal στο πρόγραμμα του Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, εξελίσσεται σε γρίφο, μέρος του οποίου αναμένεται να λυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που έμεινε δίχως παρουσιαστή μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου, ακόμα δεν έχει βρει το πρόσωπο που θα το οδηγήσει στη νέα εποχή.

Το ρεπορτάζ

Η προσέγγιση που έγινε το προηγούμενο διάστημα από το κανάλι, τόσο στον Γιώργο Λιανό όσο και στον Νίκο Μουτσινά δεν είχε αποτέλεσμα. Στην περίπτωση Λιανού, ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τη συνεργασία με την Acun Medya, ενώ στην περίπτωση Μουτσινά φαίνεται πως διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν είναι απόλυτα ταιριαστό με τον παρουσιαστή.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Alpha αναμένεται να λάβει την απόφαση στα τέλη Μαρτίου για το αν θα επαναφέρει το Deal ή όχι. Στην περίπτωση που εγκριθεί το ανάλογο μπάτζετ, μέσα στον Απρίλιο θα προγραμματιστούν κάποια δοκιμαστικά ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος για να το αναλάβει. Να σημειώσουμε πως τη θέση αναμένεται να διεκδικήσουν και κάποια γυναικεία ονόματα.

 

Βρείτε μας στα social media

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!